Ποιοί είμαστε

katastima1

To Καλλιμάρμαρο δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοποιίας και των νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής. Με έδρα στην Πλατεία Βαρνάβα 2, στην Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει ιστορία στον τομέα της αρτοποιίας. Γνωρίζοντας πολύ καλά την τοπική κοινωνία και έχοντας μια μεγάλη λίστα πελατών που το προτιμά, συνεχίζει να διατηρεί την επιτυχημένη πορεία του. Μέσω αργών και σταθερών βημάτων, το Καλλιμάρμαρο έχει αποκτήσει μια γερή βάση στο τομέα δραστηριοποίησής του και επενδύει σε νέα υλικά που αποτελούν τη βάση της σύγχρονης υγιεινής διατροφής. Με την διεύρυνση του πεδίου της επιχείρησης στα προϊόντα υγιεινής διατροφής και διατροφής χαμηλής σε γλουτένη, το Καλλιμάρμαρο στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών όλων των πολιτών της τοπικής κοινωνίας και στην στροφή τους σε προϊόντα υγιεινής διατροφής. Η παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων συγκριτικά με τον ανταγωνισμό αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των προτεραιοτήτων της επιχείρησης και αποτελεί κρίσιμη παράμετρο όσον αφορά τη βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική λειτουργία της.

Με γνώμονα τον πελάτη, το Καλλιμάρμαρο έχει προβεί στη δημιουργία άρτου και αρτοσκευασμάτων με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια και είναι απαραίτητο να καταναλώνουν προϊόντα με μικρή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Σκοπός είναι η διεύρυνση της διαδικασίας παρασκευής και άλλων ειδών αρτοποιίας όπως το ψωμί με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη για τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη και άλλες ασθένειες. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες της αναζήτησης αλευριού Ζέας . Το αλεύρι Ζέας, παρουσιάζει διπλάσια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, 40% περισσότερο μαγνήσιο και περιέχει ουσίες που ρυθμίζουν εύκολα τη γλυκόζη στο αίμα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τη δίαιτα των διαβητικών. Το πιο σημαντικό στοιχείο της Ζέας βέβαια είναι η χαμηλή περιεκτικότητα της σε γλουτένη, που κάνει τα παραγόμενα είδη ιδιαίτερα εύπεπτα. Το αλεύρι Ζέας μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το συνηθισμένο μας αλεύρι σιταριού είτε ως μοναδικό συστατικό είτε σε μίξη με αλεύρια άλλων τύπων. Το αποτέλεσμα είναι γευστικότερο και σαφώς πιο υγιεινό.

Οι στόχοι μας:

  • Η προσφορά, άριστα ποιοτικά και γευστικά, προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, φτιαγμένα με αγνά υλικά και με αυθεντικούς παραδοσιακούς χειροποίητους τρόπους.
  • Η υποστήριξη των πελατών με διατροφικά προβλήματα (πχ. δυσανεξία) μέσω της κατασκευής προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη
  • Η επέκταση της δραστηριότητάς μας με την δημιουργία νέων υποκαταστημάτων με σκοπό την όλο και αυξανόμενη κάλυψη της τοπικής και ευρύτερης κοινότητας
  • Η επαγγελματική και φυσικά γευστική κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων μέσω των υπηρεσιών catering
  • Η εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22.000: 2005.

cryptomining farm review

Comments are closed